Direktlänk till inlägg 12 september 2012
God morgon! Nu är det dags att mata på surdegen. Jag hade ett par bubblor i min, men nu när jag matade på den såg den ut som igår.
Dag två morgon: Mata surdegen med 60 g vetemjöl samt 60 g vatten och rör om ordentligt. Låt stå i rumstemperatur med lock på.
Ikväll ska vi mata på degen ytterligare, återkommer då!
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
|||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 | |||
|