Direktlänk till inlägg 20 maj 2013
Förra veckan lagade min kära sambo en jättegod gryta med kassler till mig. Den är perfekt att äta som vardagsmat då den går snabbt och är enkel att göra!
Krilles kasslergryta, ca 4 p:
500 g kassler
1 gul lök
1 röd paprika
200 g champnjoner
1 burk créme fraiche kantarell cognac
1 tsk sambal oelek
1 tsk vitvinsvinäger
lite chilipulver
svartpeppar och salt
Skär kasslern i tärningar. Hacka gul lök och paprika. Dela svampen i skivor. Stek allt i en stor stekpanna tills det får lite färg. Tillsätt creme fraichen, sambal, vinäger och kryddor. Låt puttra några minuter.
Servera med sallad och ev. ris.
Hej mina underbara matvänner! Nu har jag flyttat till en ny sida och jag hoppas verkligen att ni följer mig dit: matdelikat.se, klicka på länken för att komma till min sida. Många kramar Cecilia ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 | 28 |
29 | 30 |
31 |
|||||
|